Bilder på förhistoriska UFO:s and ET:s funna i avlägset belägen grotta i Indien

14 mars, 2010 kl. 08:17 | Publicerat i Kultur, Lustiga fenomen :-), Vetenskap | Lämna en kommentar
Etiketter: , , , ,

Denna webbplats om arkeologi, archaeologydaily.com, är verkligen  intressant! Jag har hört att det finns gömda arkeologiska fynd som inte har fått visas upp för världen eftersom de inte passar in i Darwins evolutionsteori… Läs mer om detta här: Forbidden Archeology: The Hidden History of the Human Race

Vad gäller utomjordingar… Många tror på dem och många inte … Jag har aldrig sett en själv och har inte heller någon sådan önskan… Vissa säger att de har träffat på dem och jag tror dem.  Självklart, varför skulle inte de existera? Men jag tror inte att alla är så utvecklade vad gäller kärlek och medkänsla… En del har valt en helt annan utvecklingslinje… Men uppenbarligen har utomjordingar  besökt vår lilla planet i denna del av universum under lång tid.

Nedanstående artikel kommer från Archaeology Daily News

Rajasthan Times

En grupp antropologer som arbetar med bergsfolk i ett avlägset område i Indien har gjort en häpnadsväckande upptäckt: avancerade förhistoriska grottmålningar skildrande utomjordingar och UFO i form av farkoster.

Bilderna hittades i Hoshangabaddistriktet i delstaten Madhya Pradesh endast 70 kilometer från det lokala administrativa centrat Raisen. Grottorna är gömda djupt in i tät djungel.

En tydlig bild av vad som kan vara en utomjording eller ET i en rymddräkt kan ses i en grottmålning tillsammans med ett UFO i form av ett klassiskt format flygande tefat  som ser ut att antingen stråla ned något eller stråla upp något, i vad som kan vara ett gammalt scenario för ett UFO-bortförande . Ett kraftfält eller spår av något slag kan ses i bakre delen av UFO:t.

Synligt är också ett annat objekt som kan skildra ett maskhål [astronomi: fungerar som tänkbar förbindelse, en genväg, mellan oerhört avlägsna delar av universum, enligt relativitetsteorin], som förklarar hur utomjordingar kunde nå jorden. Denna bild kan leda UFO-entusiaster till slutsatsen att bilderna kan ha gjorts av utomjordingarna själva.

En lokal arkeolog, Wassim Khan, har personligen sett bilderna. Han hävdar att de föremål och varelser som finns i bilderna är totalt annorlunda och faller ur ramen jämfört med andra, redan upptäckta exempel på förhistorisk grottkonst som skildrar forntida liv i området. Som sådan anser han att de skulle kunna visa på att varelser från andra planeter har interagerat med människor sedan urminnes tider: Att vikt läggs vid ”den gamla astronautteorin” som gör anspråk på att den mänskliga civilisationen etablerades med hjälp av välvilliga rymdfarande utomjordingar.

Annonser

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

"VAD TÄNKER DU OM DETTA?"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.