Vaccinationer kan orsaka plötslig spädbarnsdöd

13 juli, 2011 kl. 09:01 | Publicerat i Barn, hållbar utveckling, Kropp & Sinne, Miljöfrågor, Samhälle, Vetenskap | Lämna en kommentar
Etiketter: , , , , , , ,

Susanne Larsson
Epoch Times

Det kan finnas en koppling mellan vaccinationer och plötslig spädbarnsdöd, enligt en ny studie som publicerats i den ansedda tidskriften Human and Experimental Toxicology journal.

De två forskarna, Neil Z. Miller och Gary S. Goldman, har i sin studie om att barnadödligheten minskade mot antalet vaccindoser, (Infant mortality rates regressed against number of vaccine doses routinely given: Is there a biochemical or synergistic toxicity), kommit fram till en oroväckande slutsats.

Deras granskning visar att de vaccinationer som de amerikanska myndigheterna ger rutinmässigt till spädbarn kan ha en negativ effekt på hälsan och vara en orsak till plötslig spädbarnsdöd.

USA är det västland som administrerar mest antal vaccindoser och samtidigt har högst antal fall av plötslig spädbarnsdöd.

Japan och Sverige är de två länder som är mest återhållsamma när det gäller vaccinationer till spädbarn och som också toppar listan på lägsta spädbarnsdödlighet i världen.

Fakta om vaccinationer för barn i Sverige

I Sverige erbjuds alla barn vaccination mot nio sjukdomar: Difteri, stelkramp, kikhosta, polio, mässling, påssjuka, röda hund samt infektioner orsakade av Haemophilus influenze typ B och pneumokocker.

Syftet med vaccinationsprogrammet är att ge barnet skydd mot sjukdomarna och samtidigt förebygga smitta. Det är inte obligatoriskt att delta i vaccinationsprogrammet, utan föräldrarna avgör om de vill att deras barn ska vaccineras eller inte.

via Vaccinationer kan orsaka plötslig spädbarnsdöd – Epoch Times

Annonser

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

"VAD TÄNKER DU OM DETTA?"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.