Grattis! :-) – Epoch Times vann 16 priser på tidningskonferens i New York

8 april, 2014 kl. 07:59 | Publicerat i IT, Telekom och Media | Lämna en kommentar

Ivan Pentchoukov
Epoch Times

Epoch Times reportrar, fotografer och formgivare vann 16 utmärkelser på den årliga New York Press Associations motsvarande Svenska journalistförbundet konferens som hölls den 4 och 5 april i New York.

Sex av utmärkelserna var förstapriset, inklusive toppriser för den totala kompetensen inom fotografi, design och reklam.

Epoch Times reportrar Joshua Philipp och Zachary Stieber vann andraplatsen för respektive bästa feature-serien och fördjupad rapportering.

Philipp har bevakat rättegången och domen mot den tidigare politikern och New Yorks comptroller (motsvarande chefsrevisor) John Liu och hans medhjälpare samt John Lius kopplingar till det kinesiska kommunistpartiet.

Stieber undersökte och rapporterade om New Yorks tunnelbanesystem och jämförde den med de i större städer runt om i världen.

– Priserna är naturligtvis ett stort erkännande från våra kollegor i branschen och en uppmuntran för alla på Epoch Times. Jag vill bara påpeka att utmärkelserna är en naturlig följd av ett oavbrutet och mycket hårt arbete under det gångna året, sade John Nania, Epoch Times chefredaktör i New York.

Nania fortsatte:

– Vi är inte fokuserade på att vinna utmärkelser i sig. Vår fokus ligger på att ge en bättre och bättre produkt till våra läsare, och det finns ingen tanke på att någon ska ta det lugnt nu. Vi kommer att fortsätta att driva framåt för att ge våra läsare något bättre med varje artikel, varje foto och varje del av design, varje dag.

New York Press Association representerar mer än 900 tidningar i hela staten.

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

"VAD TÄNKER DU OM DETTA?"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.